Snälla försvinn från mitt liv

Ett av mina livs största misstag var att bli vän med henne. Jag har aldrig träffat en människa som är så otroligt manipulativ, snackar så mycket skit pga väldigt dålig självkänsla, som ljuger om allt, slår bort alla misstag människan gör med ursäkten "jag hade inte så många kompisar när jag växte upp, så jag vet inte hur man gör". Nej, men för i helvete. Man har väl ett sunt förnuft ändå? Inte denna människa. Droppen  var när hon började stjäla. Både från mig och mina kompisar. Behöver jag ens nämna att hon apade efter mig i allt? Kläder, smink, KILLAR. Hon skulle helt allvarligt både ligga och bli kär i samma killar som mig. Till och med hemma hos mig.
 
Och trots att det är över tre år sedan vi slutade umgås så ser jag den där förbannade jävla människan överallt. Ibland vill jag bara ta bort alla mina sociala medier för hon är fortfarande inne och snokar och rätt vad det är så dyker hon upp i en konversation med någon jag lär känna på Twitter eller nyss börjat följa? Jag är så jävla trött på människor som kommer in i andras liv och bara FÖRSTÖR. Som inte bidrar med något som helst av värde, som bara ljuger, går bakom ryggen och skyller ifrån sina problem på andra. Jag vill bara säga till alla som någonsin har haft något med henne att göra att hon är helt genomrutten och falsk och att hon lever på att sitta och fjäska för andra, få folk att tycka om henne, sen börjar hon ljuga och bete sig illa. Hon har ingen som helst empati, hon gör endast saker för sin egen vinning och skiter totalt i hur just du mår efteråt. Hon har bett våra dåvarande genemsamma kompisar att ljuga för mig. Bara en sån sak, vem gör ens det? Men om jag skulle "outa" henne så är det ju jag som får sitta med skägget i brevlådan för det skulle bli så otroligt synd om henne, enligt henne själv, och jag skulle vara den dumma och elaka. Snälla öppna dina ögon och se vad du gör med dina närhet.
 
Jag har ganska lätt för att ignorera människor. Det finns många jag inte är kompis med längre, många som lämnat mitt liv, och då har det varit ömsesidigt att inte ha någon kontakt med varandra what so ever efter det. Men denna människa... Jag har skrivit om henne förr, för att jag tycker att det är så sjukt läskigt att en människa inte kan låta en vara efter över 3 år utan kontakt. Ibland blir jag faktiskt rädd. Med tanke på vad hon redan gjort mot mig så får jag ibland för mig att hon en dag kommer stå utanför min port och vänta på mig.
 
Jag vet att du säkert kommer läsa min blogg också, och jag har skrivit åt dig förr att du ska ge fan i mig och mina vänner men du förstår ju helt seriöst ingenting. Snälla låt mig bara vara. Och sök hjälp.
RSS 2.0