En bra tisdag

Idag mår jag oförskämt bra. Jag vaknade tidigt och tog direkt tag i några telefonsamtal jag var tvungen att göra, och de gick väldigt bra och för en sån som jag som alltid fasar för att prata i telefon med någon jag inte känner så är det en väldigt lugn känsla jag har inombords just nu! 

Jag har även hunnit med att göra lite andra ärenden på stan, jag älskar att det är mellandagsrea! Det finns så mycket fint så det blev 3 par örhängen, en body och en tröja som fick följa med mig hem. 

Just nu idag så känner jag mig inte så påverkad av det jag fick veta i söndags. Jag har fått sånt otroligt fint stöd från mina nära och kära! Och det som givit mig mest lugn är att de har bekräftat mina känslor och åsikter och det är så himla skönt att veta att man har rätt om såna här saker! Min magkänsla har oftast rätt och det här var verkligen inget undantag. Jag var ledsen en stund men just nu känner jag bara att det är så skönt att jag slipper all ångest som den där människan förde med sig in i mitt liv. Jag har alla möjligheter att bygga ett liv för mig själv nu där jag trivs och då kommer jag även att dra till mig rätt sorts människor. 

Jag trodde att det skulle bli jobbigt att komma hem till min tomma lägenhet men det var faktiskt längesedan jag kände en sån värme av att vara här hemma. I min lägenhet. I min borg. 

RSS 2.0