Lever för de där ögonblicken

Sitter på jobbet och är helt ensam. Det händer verkligen inte ofta kan jag säga. Det är alltid någon här. Men just nu är det så lugnt och skönt. Skulle dock vara tråkigt om jag alltid var ensam på jobbet men just idag var det så himla skönt.
Är stolt över mig själv att jag tog mig hit idag. Har sovit oroligt inatt och haft drömmar som inte varit så trevliga så det första jag tänkte när jag vaknade var att jag ville sova resten av helgen så att faktiskt ta sig upp, klä och fixa mig, äta frukost och faktiskt ta mig hit idag är en bedrift. Jag vann över mina demoner för en gångs skull.
 
Igår fotade jag hockey för första gången på över en månad. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Jag saknar verkligen inte stressen som det för med sig att bevaka en match på plats men jag saknar verkligen människorna där. Alla runtomkring laget och självklart grabbarna. Igår firade vi ett av målen tillsammans med dem, när de åkte till båset och slog knogarna mot varandra för att fira så sträckte vi också ut våra händer haha, och de såg glada ut för att vi gjorde det men jag blev nog gladast av alla av deras reaktion. Älskar sånt där! Småsaker som bara händer. Det är sånt där som gör att man aldrig egentligen vill sluta vara i deras närhet. Det är såna där ögonblick man lever för.
RSS 2.0