En nystart, igen

Vet inte hur många bloggar jag har haft genom åren, och det här blir väl bara ännu en i samlingen. Jag vill börja blogga igen, för min egen skull. För att kunna gå tillbaka och läsa vad som hänt för jag vet att jag behöver kunna se tillbaka och jag vet att jag är en sån nostalgisk människa, haha. Har kvar någon av mina gamla bloggar men vet inte om jag vågar läsa där riktigt. Mådde så otroligt dåligt för ca 5 år sedan, nästan så man blir lite mörkrädd när man tänker på det. Visste inte vem jag var eller vad jag ville ha ut av livet. Jag vet inte det fullt ut nu heller, men jag har kommit en bit på vägen iallafall. Jag har utvecklats enormt de senaste två åren, både genom Brynäsjuniorer och genom att jag en gång för alla tog tag i mig själv och mitt mående. Mår såklart inte toppen jämt men det är bra mycket bättre än förr. Att börja på Hemsta öppenvård är en av de bästa saker jag gjort i mitt liv, har lärt mig så otroligt mycket om mig själv och vad jag behöver jobba på. Det senaste halvåret har verkligen varit lärorikt och jag har kommit på så mycket viktiga saker.
 
Jag skrev dagbok i början av året men kom av mig när vi åkte till Egypten. Ja, jag har fan varit i Egypten. Så himla stort för mig! Jag som knappt satt min fot utanför Sveriges gränser tidigare har nu varit i en annan världsdel.
 
Känner att jag funderar väldigt mycket just nu. Det har jag iofs alltid gjort, jag har alltid varit en som tänker och känner väldigt mycket. Och kanske vore det bra att ha en plattform att få ner allt på.
 
Just nu ser jag bara fram emot helgen som kommer. Valborgsfirande väntar hos min fina vän Weronica, och Rickard då såklart. Som jag kände från två olika håll och som idag lever tillsammans och har en liten dotter. Vi ska grilla och dricka gott. Kanske blir det några lekar om jag känner dem rätt, haha. Men det är bara roligt!
RSS 2.0