Att försöka se det positiva

Sitter på jobbet och gör inget vettigt alls. Det är ungefär så jag känner mig idag. Ovettig. Känslan från gårdagen sitter tyvärr kvar, som den ofta brukar göra oavsett om det är något bra eller dåligt jag har varit med om. 

Det sägs ju ofta att måndagar inte brukar vara så bra, och min måndag igår var verkligen inget undantag. Dock ska jag välja att se det som faktiskt var bra med den. Jag fick till ett riktigt mördarpass på gymmet pga frustration och jag tog upp kontakten med en fin gammal vän och det visar sig att vi har mer gemensamt än vad jag alltid har trott, vilket är helt underbart för just den delen av mitt liv har jag inte så många att dela av mig med och till. Att få dela saker med någon som förstår vad man pratar om skapar en otrolig gemenskap och tillhörighet. Något jag inte direkt blivit bortskämd med i mitt liv. 
 
Idag tänker jag inte ha några krav, ska helt enkelt bara försöka överleva den här dagen. Det kanske låter brutalt, men ibland måste jag stänga av allt jag känner och det som händer runt omkring mig för att orka med dagen. Ibland känns mitt liv som en evig kamp med saker jag inte kan påverka eller som gör mig ledsen. Men jag börjar bli bättre på att acceptera. Acceptera att det finns saker jag inte rår på, och därför inte lägga ner energi på det. Men när jag har dåliga dagar så kan det vara en svår uppgift. 
RSS 2.0